Hirdetés

A következő évaddal véget ér a Hétköznapi vámpírok sorozat

|

A Taika Waititi filmjéből készült szériától hamarosan el kell búcsúzniuk a rajongóknak.

Hirdetés

2014-ben jelent meg Taika Waititi és Jemaine Clement rendezésében, írásában és szereplésével a Hétköznapi vámpírok című film, amelyben a vérszívók mindennapjaiba tekinthettünk be a Waititire jellemző mókás stílusban. A mockumentary formátumot követő horror-vígjáték szép kis rajongótábort gyűjtött magának az évek során, erre építve valósult meg 2019-ben a sorozatváltozat. 

A Jemaine Clement alkotásában az FX-en eddig öt évadot megért What We Do in the Shadows, avagy magyarul Hétköznapi vámpírok: A sorozat néhány vámpír-lakótárs, Nandor (Kayvan Novak), Laszlo (Matt Berry), Nadja (Natasia Demetriou) és Colin Robinson (Mark Proksch) éjszakai kalandjait követi figyelemmel, ahogy emberi és vámpír ismerőseik, azaz Guillermo (Harvey Guillén) és a Guide (Kristen Schaal) segítségével eligazodnak Staten Island modern világában. 

Hirdetés

A sorozat a debütálása óta eddig 21 Emmy-jelölést gyűjtött be és tavaly meg is nyerte a legjobb fantasy/sci-fi jelmezek díját, idén pedig ezt választották a GLAAD Media Awardson a legjobb vígjátéksorozatnak. A legutóbbi, ötödik szezont idén nyáron láthatták a rajongók, és biztosak lehettek benne, hogy a hatodik évad is megvalósul, mivel 2022-ben az FX egyszerre rendelte be mindkettőt.

Akkor Paul Simms és Stefani Robinson showrunnerek azt nyilatkozták, hogy a sorozat befejezése előtt még választ kell adniuk a legnagyobb kérdésre, hogy mi lesz Guillermóval, aki - spoiler, ha nem láttátok még az ötödik évadot és szeretnének megnézni - az 5. évad során maga is vámpírrá vált. Nos, a Variety beszámolója alapján a Hétköznapi vámpírok sorozat be fog fejeződni a hatodik szezonnal, szóval a következő epizódokban el kell varrniuk a készítőknek minden szálat. 

Ti sajnálni fogjátok vagy már rég be kellett volna fejezniük?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)