Hirdetés

A Karib-tenger kalózai sztárjának évekig terápiára kellett járnia a film miatt

|

Keira Knightley nagyon fiatalon keveredett a hollywoodi daráló közepébe. A pénz és a hírnév keményen meggyötörte a színésznőt.

Hirdetés

Az Elizabeth Swannt alakító Keira Knightley még csak 17 éves volt az első, A Karib-tenger kalózai idejében, ami látszólag hatalmas ajtókat nyitott meg az ifjú sztár előtt. A Disney akkor indult franchise filmje elképesztő sikereket aratott, Knightley pedig kezdő színésznőből közismert sztárrá vált. A hírnév és a csillogás azonban meghozta a maga nehézségeit is. Már egy 2016-os Variety interjúban is a meghurcoltatásáról mesélt, és azóta sem váltak kellemesebbé az emlékek.

Egy közelmúltban adott interjúja szerint évekig terápiára szorult, hogy megbirkózhasson a szerepéhez tartozó ketrecével, a hírnévvel járó folytonos teherrel és az elveszett gyerekkorával.

"Sosem voltam elég jó, ezért folyamatosan a fejlődésre koncentráltam. Tele voltam ambícióval, és egy kicsit csodálom is emiatt a 22 éves önmagamat. Egy kicsit szívesen visszavennék belőle. Most már látom, hogy mennyire elképesztő is volt. Persze megfizettem az árát is."

Hirdetés

A Karib-tenger kalózai óta Knightley karrierje is sokkal vállalhatóbb mederben csordogál.

"Mostanra hihetetlenül szerencsés helyzetbe kerültem. Végre ott tart a karrierem, amit tényleg élvezek, és a hírnév sokkal kevésbé intenzív, amivel meg kell megbirkóznom. Ez már vállalható, aminek nagyon örülök. Akkoriban nem volt annyira örömteli a dolog, és évek terápiája kellett ahhoz, hogy minden a helyére kerülhessen."

Időközben a franchise hullámvölgybe került,  s bár rendszeresen jönnek hírek folytatásokról, a Disney mindig valami mással van elfoglalva.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)