Hirdetés

A Hulu új horrorfilmje még Stephen King és Guillermo Del Toro elismerését is kivívta

|

A Nincs, aki megmentsen valószínűleg nem robbantott bankot, két a horrorlegendát így is meggyőzte.

Hirdetés

Ez már a második alkalom, hogy a 20th Century Studios egy horrorfilmmel lepi meg a Hulu előfizetőit. Tavaly a nagy sikert aratott Préda nyűgözte le a nézőket (ami egyébként a Predator filmszéria előzménye), idén pedig a Nincs, aki megmentsen lett az új sláger.

Brian Duffield horrorfilmjéről kevesen hallottak azokon kívül, akik előfizettek a streamingplatformra, de Stephen King és Guillermo Del Toro köztük van. A két horrorlegenda nem győzte dicsérni a produkciót.

Hirdetés

A Disney+-on is megtalálható Nincs, aki megmentsenben egy földönkívüli lény szállja meg főhősünk otthonát. Az alapsztori meglehetősen egyszerű, de a tematika feldolgozása még a horror királyának elismerését is kivívta. Stephen King a következőt írta saját oldalán:

"A Nincs, aki megmentsen egy briliáns, merész, és ijesztő film. Vagy 60 évet kell visszautaznunk, egészen az Alkonyzóna 'A Behatolók' epizódjáig, hogy valami hasonlót láthassunk. Igazán egyedi film."

Del Toro többször is belemélyedt Twitter (X) profilján a Nincs, aki megmentsen sztorijába és mondandójába, de véleményét a következő poszttal összegezte.

"A Nincs, aki megmentsen nagyon szórakoztató. Ugyanakkor nagyon intelligens, és tele van nagy pillanatokkal, melyeket klasszikus, finom módszerekkel tálalnak. Elkerüli a hibákat, és minden erőforrását kihasználja. Nem tudnék jobb filmet ajánlani a hétvégére."

Ha van lehetőséget rá, és kedvelitek a horror műfajt, akkor ilyen ajánlások után érdemes lehet ránézni a produkcióra.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)