Hirdetés

A Hawkeye és a Fekete Özvegy sztárjával erősíthet a Dűne 2

|

Egy friss jelentés szerint egy felkapott színésszel bővül a grandiózus sci-fi szereplőgárdája.

Hirdetés

Miután az Érkezéssel és a Szárnyas fejvadász 2049-el már bizonyított, Denis Villeneuve tavaly a Dűne feldolgozásával is elnyerte a közönség és a kritikusok tetszését, így a Warner zöld utat adott a folytatásnak, amely az 1965-ös Frank Herbert-regény második felét viszi majd vászonra.

A 2023. október 20-i premiert célzó Dűne 2 forgatása kapcsán nemrég maga a rendező árulta el, hogy szinte minden elő van készítve a munkálatokhoz, most pedig egy pletyka kapott szárnyra az egyik új szereplőről.

Hirdetés

A Deadline meg nem nevezett forrásoktól úgy értesült, hogy Florence Pugh, a Hawkeye sorozat és a Fekete Özvegy sztárja tárgyalásokat folytat a produkcióhoz való csatlakozásról. A tehetségét a Lady Macbethben és a Fehér éjszakákban is megcsillantó színésznő állítólag Irulan Corrino hercegnőt, IV. Shaddam Padishah császár legidősebb lányát alakítja majd. Az Atreides-ház ellen szövetkező uralkodó nem bukkant fel az első részben, az 1984-es David Lynch-féle feldolgozásban viszont José Ferrer játszotta el. A filmért felelős produkciós cég, a Legendary Pictures nem kommentálta a jelentést.

Ha a pletyka igaznak bizonyul, a Dűne 2 stábja egy erős névvel bővülhet, hiszen a Kisasszonyokban nyújtott alakításáért Oscarra is jelölt Florence Pugh ma kifejezetten felkapott színésznek számít, a Puliwoodon nemrég egy hosszabb cikkben is olvashattatok róla. Pugh legközelebb Olivia Wilde pszichotrillerjében, a szeptemberben érkező Don't Worry Darlingban fog feltűnni, jövőre pedig Christopher Nolan Oppenheimerében is láthatjuk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)