Hirdetés

A Harry Potter filmek színésze szerint a franchise gyerekeknek való, a felnőtteknek tovább kéne lépni

|

A Bimba professzort alakító Miriam Margolyes nincs jó véleménnyel a felnőtt Harry Potter fanokról.

Hirdetés

A Warner Bros. bizonyára nem ért egyet Miriam Margolyes az új-zélandi 1News-nak tett kijelentéseivel, hiszen a vállalat láthatóan nem csak a gyerekeket célozza a Harry Potter franchise-zal, hanem minden korosztályt, különösen azokat a fiatal felnőtteket, akik Rowling könyveit olvasva vagy a filmeket nézve nőttek fel, és ma is szép emlékeket ébresztenek bennük Potterék kalandjai.

A 2002-es A titkok kamrájában és a 2011-es A halál ereklyéi - 2. részben Bimba professzort alakító színésznő szerint a Potter-láznak már el kellett volna múlnia, mivel 25 év eltelt, és egyébként is gyerekeknek szólt. 

"Csinálok Cameókat [rövid köszöntő videókat rajongók felkérésére, pénzért], és az emberek azt mondják, »Harry-Potter témájú esküvőnk lesz«, én meg azt gondolom, »Istenem, milyen lehet a nászéjszaka?« Bele sem merek gondolni."

Hirdetés

Ezzel együtt csodálatosnak gondolja a filmeket, és hálás, hogy szerepelhetett bennük, de lejárt lemeznek gondolja. Korábban a Vogue UK-nek is elmondta, neki nem jelent annyit a széria, mint a rajongóknak, és nem mérhető Charles Dickens műveihez.

Valószínűleg őt sem fogják szerepelni hívni a 2026-ban debütáló sorozatba, amit hét évadosra terveznek - talán nem is akarták, mivel teljesen új stáb dolgozik majd rajta.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)