Hirdetés

A Godzilla vs. Kong trailerben kegyetlenül egymásnak esik a két óriásszörny

|

Az önálló filmek után elérkezett az idő, hogy összemérje erejét a két gigantikus fenevad. Vajon a majom, vagy az őshüllő kerekedik felül a végén?

Hirdetés

Többen is igyekeznek lemásolni a Marvel Cinematic Universe receptjét, de az eddigi próbálkozások a legnagyobb jóindulattal is csak felemás eredményt hoztak. Látványosan küszködik a Warner is a DC-vel, és igazság szerint a Legendary Pictures-féle MonsterVerse sem tűnik egy főnyereménynek. Persze a helyzet változhat, ha beváltja a hozzáfűzött reményeket a Godzilla vs. Kong, de úgy, hogy a világ mozitermeinek többsége zárva, a Warner pedig az HBO Max műsorán szándékozik bemutatni a filmet, korántsem garantált, hogy megtérül a befektetés.

A MonsterVerse negyedik tagját Godzilla két szólófilmje, és King Kong egyetlen önálló szereplése előzte meg, tehát viszonylag hamar eljutottunk a crossoverig, amiben a két behemót kerül szembe egymással. A 160-200 millió dollárból forgatott (ennyire becsülik a film költségét) filmben visszatérő karakterként felbukkan az egykoron a szörnyeket kutató Monarch alkalmazásában állt Dr. Mark Russel (Kyle Chandler), valamint bajkeverő lánya, Madison (Millie Bobby Brown), az aprónép (értsd: emberi szereplők) központi figurája pedig minden jel szerint az Alexander Skarsgård alakította geológus, Nathan Lind.

Hirdetés

Az Adam Wingard rendezte Godzilla vs. Kong változtat az eddigi felálláson és a korábbi filmekben végső soron hősként ünnepelt óriásgyíkot teszi meg a film főgonoszának. Emiatt életbevágóan fontos az embereknek, hogy az oldalukon tudják Kongot, akivel egy kislányon keresztül tudnak kommunikálni. Könnyen lehet azonban, hogy a trailer kissé félrevezető, mert a két kaiju végül akár egyesítheti is erejét, ha bedobnak a forgatókönyvírók egy közös ellenséget. A harmadik másodpercnél feltűnő Mechagodzilla (hacsak nem csal a szemünk) legalábbis erre enged következtetni. Valljuk be, a történet nem túl ütős, a látvány viszont annál inkább. Íme:

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)