Hirdetés

A Fekete Özvegy filmből végre kiderül, hogy mi történt Budapesten

|

A Marvel következő filmjéből végre megtudjuk, hogy mire utalgatott Fekete Özvegy és Sólyomszem.

Hirdetés

A koronavírus-járvány miatti káosz begyűrűzött mindenhova, beleértve a filmgyártást is. A mozik jelentős része zárva tart (nálunk jelenleg mindegyik), a stábok pedig csak komoly kockázatok és extra anyagi ráfordítás árán tudnak filmeket forgatni (de a munkálatok többsége így is áll).

A piac jelenleg a streamingnek kedvez, amelynek a legutóbbi értesülések alapján talán a jövőre elcsúsztatott Fekete Özvegy film is "áldozatául esik", egy befektető ugyanis Disney+os bemutatót szorgalmaz. De akárhol is fog bemutatkozni Natasha Romanoff önálló sztorija, az már biztos, hogy ki fog derülni belőle egy fontos részlet.

Hirdetés

A Marvel Filmes Univerzumban visszatérő gag, hogy történt valami Fekete Özveggyel (Scarlett Johansson) és Sólyomszemmel (Jeremy Renner) Budapesten, amire egészen másképp emlékeznek, ám magyarázatot az Infinity Saga lezárásának számító Végjátékkal sem kaptunk erre. A Fekete Özvegy film azonban Budapesten forgott, ami reményt adott arra a magyar rajongóknak, hogy kiderül a titok.

Bizakodásuk nem volt hiábavaló, ugyanis a címszereplőt alakító Scarlett Johansson interjúja szerint arra gondoltak, hogy ha nem mennek vissza Budapestre és nem mutatják meg, hogy mi történt ott, akkor az emberek elégedetlenek lesznek. Gyakran beszélnek róla, hogy mi zajlik Natasha fejében, és a színésznő úgy gondolja, hogy a karaktert kísérti a bűnös múltjának ténye. A bűntudata abból fakad, ami Budapesten történt, és bár a film nem csak erről fog szólni, de nagyban segít majd megérteni, hogy mekkora teher nyomja Natasha lelkét. 

A jelenlegi álláspont szerint Fekete Özvegy 2021. május 6-án fog beköszönni a hazai mozikba, de hogy marad-e a megszokott forgalmazás, vagy Disney+ lesz a premierből, az még kérdéses. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)