Hirdetés

A DC és a Warner mindent megtesz azért, hogy Henry Cavill visszatérjen Supermanként

|

Ha minden igaz, akkor Dwayne Johnsonnak kell majd megköszönni Superman visszatérését.

Hirdetés

A héten a mozikba került a Black Adam, melynek főszereplője, Dwayne Johnson nem győzi elégszer hangoztatni, karaktere és Superman között elkerülhetetlen lesz egyszer az összecsapás. Ehhez viszont a stúdiónak vissza kéne valahogyan csábítania Henry Cavillt a szerephez. A The Hollywood Reporter szerint erre bizony minden esély megvan, a Warner Bros. Discovery ugyanis gőzerővel azon dolgozik, hogy Cavill visszatérjen, és elkészülhessen az Acélember 2 - az első részt még ugyebár 2013-ban kaptuk meg, ezzel indult el az egész DC filmes univerzum.

Cavill újrázásában pedig Dwayne Johnsonnak lesz, illetve lehet döntő szerepe. Érdemes tudni azt is, hogy Johnson menedzsere a színész egykori felesége, Dany Garcia, akivel közös produkciós céget is üzemeltetnek Seven Bucks Entertainment néven. Garcia pedig történetesen Cavillt is képviseli. Úgymond "családban" maradna tehát, ha sikerülne összehozni a dolgot.

Hirdetés

Ennek érdekében pedig Johnson mindent követ megmozgat, és elég erősen utalt arra, hogy a Black Adam filmben lesz egy hatalmas meglepetés cameo, a stáblistás jelenetben maga Superman tér vissza. A The Hollywood Reporter értesülései szerint ez egyáltalán nem szerepelt az eredeti tervek között, csak az újraforgatások során merült fel, és a DC Films vezetője, Walter Hamada konkrétan nemet mondott az ötletre - ő szeretne egyre távolabb kerülni Zack Snyder egykori víziójától. 

Johnson végül Hamada teljes megkerülésével fordult más céges vezetőkhöz, akiket sikerült meggyőznie. Ezen a héten csütörtökön kiderül, hogy mindez igaz-e, és (ha csak egyetlen jelenet erejéig is), de felbukkan-e a filmben Henry Cavill. Ha igen, akkor gyakorlatilag biztosra vehetjük, hogy tényleg vissza fog térni, és valóan elkészülhet az Acélember 2.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)