Hirdetés

A DC bemutatta az új Wonder Womant

|

A DC Comics Future State: Immortal Wonder Woman képregényében már nem Diana kezében lesz a legendás lasszó.

Hirdetés

Dan DiDio távozása előtt a DC Comics egy hatalmas vérfrissítésre készült, az "5G/Generations" néven emlegetett esemény során gyakorlatilag az összes fontosabb szereplőt, így Supermant, Batman és Wonder Womant is le akarták cserélni. Mindez elég nagy felháborodást váltott ki a rajongókból, a tervek pedig időközben módosultak.

Az ötletek egy részét végül a Future State nevezetű képregényes esemény füzeteiben fogják megvalósítani, ezek közül mutatták most be az egyiket, a Future State: Immortal Wonder Womant.

Hirdetés

A Future State képregények egy olyan közeli jövőben játszódnak, amelyben egy csomó klasszikus DC hős kikerült a képből, helyüket pedig új szereplők vették át - szóval gyakorlatilag az a helyet, amit az 5G kapcsán is elterveztek. Bruce Wayne-nek például meg kellett rendeznie saját halálát, mivel kiderült, hogy ő Batman. Ezután persze nem hagyott fel a hősködéssel, immár "Dark Detective" néven üldözi a bűnt.

Most pedig már azt is tudjuk mi a helyzet Wonder Womannel: Diana Prince helyét egy színesbőrű amazon, Nubia veszi át - vele először 1973-ban, az akkor futó első Wonder Woman képregénysorozat 204. számában találkozhattunk. 

Wonder Woman Vol.1. #204 - 1973 február

Nubia nem más, mint Diana iktertestvére (ne akadjatok ezen fenn, a képregényekben mindkettőjüket agyagból teremtették). 

Íme a Future State: Immortal Wonder Woman első számának borítója, a füzet 2021 januárjában fog megjelenni az Egyesült Államokban. Az írói feladatokat L. L. McKinney látja el, a rajzokért Alitha Martine felel.

A DC Comics vezető szerkesztője, Marie Javins szerin a jövő januárban induló Future State füzetek olvasói nem csak azzal szembesülnek majd, hogy az új esemény kapcsán már most is elkezdte a kiadó elszórni az információmorzsákat, hanem abba is betekintést nyernek, milyen nagy tervekkel készül a DC az egész 2021-es évre. Kíváncsian várjuk, végül mi sül ki ebből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)