Hirdetés

A Brad Pitt főszereplésével készülő F1-es mozifilm is leállt egyelőre

|

A készítők szolidaritást vállalnak a hollywoodi sztrájkolókkal.

Hirdetés

A 2007-eshez hasonló hullámokat ver már most az a május elején indult forgatókönyvírói sztrájk, amihez azóta csatlakoztak a színészek is. Ilyen széleskörű általános munkabeszüntetésre Hollywodban 60 éve nem volt példa. Nap mint nap újabb produkciók jelentik be csatlakozásukat a tiltakozáshoz, amiben a forgatókönyvírók és a színészek nagyobb részesedést követelnek a platformoktól és a nagy filmstúdióktól.

Ehhez a sorhoz csatlakozott az Apple Studios az F1 világában játszódó filmje, melynek főszerepét Brad Pitt fogja játszani. A film készítőinek döntése vállaltan szolidaritásból fakad. Brad Pitt a menet közben felmerülő többletköltségek és pénzügyi nehézségek ellenére is meghozta ezt a nehéz döntést.

Hirdetés

A filmet producerként is jegyző Oscar-díjas színész maga döntött a csatlakozásról a stábtagok aggodalmaira reflektálva, és a továbbiakat a sztrájk követelések teljesülésétől tette függővé. A még lefoglalt forgatásokat megtartották az elmúlt hetekben, de további forgatási napokat már nem terveztek utána. Jelenleg is folynak tárgyalások a folytatást illetően, de egyelőre ez úgy tűnik november előtt nem fog megvalósulni. Ekkor forgatnák le a Las vegas-i jeleneteket.

Egyébként a Forma 1-es nagydíjon játszódó jeleneteket a budapesti Hungaroringen forgatták. Ez volt az utolsó forgatási helyszín, amit már nem tudtak lemondani, mert túl sokat fektettek bele. A film bemutatójának időpontját addig még megtippelni is lehetetlen, amíg nem kezdik újra a forgatást.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)