Hirdetés

Zseniális, egyúttal szívszorító The Last of Us rajongói rövidfilm készült

|

Ha ma még nem pityeregtetek, akkor jó eséllyel ettől a The Last of Us kisfilmtől majd fogtok.

Hirdetés

Még májusban mutattunk nektek egy remek rajongói The Last of Us rövidfilmet, most viszont egy újabb kivételes alkotás került fel a YouTube-ra, így ezt is mindenféleképpen meg szerettük volna mutatni nektek.

A Stay címmel elkészült rajongói alkotás két teljesen új karakter, Sean és Emily történetét meséli el, akik megpróbálkoznak a lehetetlennel: túlélni a The Last of Us világában.

Hirdetés

A kisfilmet összesen 40 filmes és VFX művész készítette el. Az egész projektet az a Joshua Toonen fogta össze, aki korábban már több hollywoodi mozifilmen, például a Star Wars: Skywalker korán is dolgozott. Le a kalappal a kis csapat előtt!

Előre szólunk, a Play gomb lenyomása előtt nem árt bekészíteni egy csomag papírzsepit, ez tényleg sírós lesz.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)