Hirdetés

Újabb hiteles forrás erősítette meg a GTA VI megjelenési dátumát

|

Egyre valószínűbb, hogy még éveket kell várnunk a játékra.

Hirdetés

Talán egyetlen játék megjelenése körül sincs annyi találgatás, mint ami a The Elder Scrolls-, és a Grand Theft Auto-sorozatok következő részeinek fejlesztését kíséri. Míg az előbbiről nemrég egy kifejezetten rossz hírt kaptunk, az utóbbi rajtja kapcsán a napokban végre felvetődött egy konkrétabb idősáv.

A Battlefield 2042-ről korábban pontosan "jósoló" Tom Henderson ugyanis azt közölte, hogy tudomása szerint 2024-2025 környékén érkezhet a GTA VI, ami a modern Vice Citybe kalauzol majd minket, elhozva a sorozat első női főszereplőjét is.

Hirdetés

A pletyka azonban sokakat kiábrándított, akik abban reménykedtek, hogy már előbb, akár 2023-ban nekieshetünk az új GTA-nak. A kedélyeket most nem más, mint a Bloomberg újságírója, Jason Schreier hűtötte le, aki a Twitteren erősítette meg Henderson tippjét:

"Nem tudom, miért gondolja mindenki, hogy azt mondtam, a GTA VI 2023-ban érkezik. Minden, amit Tom Henderson mondott a játékról megegyezik azzal, amit én hallottam."

Márpedig Schreierre érdemes odafigyelni, mert az elmúlt években többször is helytállónak bizonyultak a meglátásai. Ugyanakkor ő sem mindentudó, a 2023-as évet például most azért kérik sokan számon rajta, mert néhány éve egy podcastben a 2022-2023-as időszakot jelölte meg valószínű megjelenési dátumként. Azóta viszont volt egy pandémia, ami mindent felülírt.

A jelenlegi posztjával ráadásul összhangban van egy tavaszi tweetje is, amelyben szintén arról írt, hogy a GTA VI megjelenése még "mindig messze van". Magyarán nem árt megbarátkoznunk a gondolattal, hogy még 3-4 évig nem láthatjuk a Rockstar Games nagy művét, de persze reménykedni is szabad, hiszen még mindig csak pletykáink vannak.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Vice City szerelmesei ugyanakkor most ismét örülhetnek, hiszen Schreier nem csak a dátumra vonatkozó értesülést erősítette meg, hanem mindent, amit Henderson mondott, így könnyen lehet, hogy előbb-utóbb tényleg érdemes lesz leporolni azt a bizonyos Hawaii-inget. Csak nehogy addig megrágják a molyok...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)