Hirdetés

Új színész játszhatja el a fiatal Geraltot a Vaják második évadában?

|

Sőt, ha igazak a hírek, akkor még a szörnyvadász mentorának fiatalabb énjével is találkozhatunk majd a képernyőn.

Hirdetés

Sajnos azt még nem tudni, hogy egészen pontosan mikor fog debütálni a Vaják sorozat következő szezonja a Netflix kínálatában, de a jelek szerint jól halad a munka, hiszen nemrég befejeződtek a forgatási munkálatok.

Az előző hónapban pedig fény derült arra is, hogy mely színészek bújhatnak jól ismert karakterek bőrébe, és most úgy tűnik, hogy még rajtuk kívül is lesznek olyan új arcok, akik fontos szereplőket játszhatnak el.

Hirdetés

A sorozat körüli pletykákkal és információkkal foglalkozó Redanian Intelligence információi szerint a folytatásban is kapunk majd visszaemlékezős jeleneteket, amelyek során találkozhatunk többek között a fiatal Ríviai Geralttal is. Az első évadban már láthattuk gyerekként Geraltot, akit Tristan Ruggeri alakított, ám a második szezon flashbackjeiben elvileg egy cseppet idősebben tér vissza a híres szörnyvadász, akit így már Alexander Squires kelthet életre.

Továbbá feltűnhet még ezekben a jelenetekben a fiatal Vesemir is, akit pedig James Baxter kelthet életre.

Egyébként a hírek szerint a flashbackekben találkozhatunk még a Tamer Hassan által játszott Deglannal is, aki nem mellesleg a The Witcher: Nightmare of the Wolf című animációs film egyik szereplője is lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)