Hirdetés

Új képen feszít az Uncharted film két főszereplője

|

Tom Holland és Mark Wahlberg valamit nagyon figyelnek az Uncharted mozi új forgatási fotóján.

Hirdetés

Hosszú ideje várunk már a többszörösen átgyúrt Uncharted filmadaptációra, ami most elvileg tényleg készül, érkezik. Ennyi türelem után nem csoda, ha az ember ráveti magát minden apró kis infómorzsára, így a The New York Times által leközölt új fényképnek is nagyon örültünk.

Ha valakinek a szereposztás alapján eddig nem lett volna világos, hogy egy ifjú Nathan Drake-et és egy fiatal Sullyt láthatunk majd a filmben (az előbbi szerepét Tom Holland kapta, míg az utóbbit Mark Wahlberg alakítja), akkor az alábbi fotó minden kételyt eloszlat.

Hirdetés

Ez a kreatív döntés olyan szempontból mindenképp érdekessé teszi a filmet, hogy szinte biztosan nem valamelyik videójátékot kapjuk meg mozgóképes verzióban, hanem az egyszerűbbnek mondható adaptálás helyett egy teljesen új történetet mesélnek el nekünk a vásznon. Jelen állás szerint erre 2022 februárjában kerülhet majd sor, remélhetőleg addig semmi sem írja át újra a mozis menetrendeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)