Hirdetés

Új helyszínen folytatódik a The Witcher második évadának forgatása

|

Költözik a Netflix-féle Vaják sorozat, miután Angliában újabb zárlat következik a koronavírusjárvány miatt.

Hirdetés

Egy hónapos lezárásra készül Anglia, ami értelemszerűen súlyosan érint az itt forgó filmeket és tévésorozatokat is. Nincs más megoldás, költözni kell, úgyhogy Henry Cavill és a Vaják sorozat stábja szedi a sátorfáját. 

Cavill az Instagramon számolt be arról, hogy a csapatnak el kell hagynia Yorkshire-t és az ország északi részét, a következő időszakban pedig délen, egy stúdióban folytatódnak a munkálatok.

Hirdetés

A The Witcher második évadának forgatása egyébként idén kezdődött el Londonban, márciusban azonban a koronavírusjárvány miatt leállt a munka. A premiert 2021-re tervezik, de a bemutató pontos dátumát egyelőre még nem árulták el. Ez persze nem is csoda, hiszen simán csúszhat a második szezon az elhúzódó forgatás és a leállások miatt. A munka augusztusban indulhatott újra. 

Remélhetőleg sikerül megfelelő ütemben haladni a felvételekkel, és nem kell az eredetileg tervezettnél tovább várnia a folytatásra a méretes rajongótábornak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)