Hirdetés

Csak a gamerek értik, mivel szórakozik ez az UFC harcos

|

Angela Hill nagy gamer, ezt most egy mérlegelés során is megmutatta. És még csak nem is ez volt az első alkalom.

Hirdetés

Angela "Overkill" Hill egyike azon sportolóknak, akik játszani is szeretnek, sőt, Twitch csatornája is van. 

A hölgy stílusosan nagy rajongója a Street Fighter sorozatnak, amit mérlegelések során is igyekszik hangsúlyozni. Körülbelül egy évvel ezelőtt Dhalsimnak öltözve jelent meg, most pedig Sagat mozdulatait utánozta le. Valószínűleg körülötte nem sokan értették, mit csinál, de a gamerek szíve megdobbant.

Hill egyébként a játék mellett cosplayezéssel vezeti le a stresszt. Anno a Kotaku készített vele interjút, a linken megnézhetitek pár beöltözését.

Korábban egyébként a szintén UFC-s Rhonda Rousey is elmondta, hogy WoW-ozik. A sport és a játék megfér egymás mellett, úgyhogy egyiket se adjátok fel a másikért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)