Hirdetés

Vetélkedőt rendez a gamer streamereknek a Twitch

|

Összesen 14 versenyző fog megküzdeni egymással, egyikük pedig több tízezer dollárral lesz gazdagabb a végén.

Hirdetés

Az elmúlt évek során a Twitch az egyik legnépszerűbb stream platform lett, és az Amazon tulajdonában lévő csapat most úgy döntött, rendez egy kis versenyt a videósok között. Természetesen az egész közvetítve lesz élőben.

Hirdetés

A Stream On során 14 streamer fog megmérkőzni egymással, és egyelőre úgy néz ki a dolog, hogy csak az Egyesült Államokban, Kanadában és az Egyesült Királyságokban élő Twitch Partnerek vehetnek részt rajta. A fődíj 60 ezer dollár lesz, amit a győztes 1 év alatt kap meg, tehát minden hónapban 5 ezer dollár üti a markát, de a kiesett versenyzők is kapnak majd valami heti jutalmat. Az indulók mindenféle izgalmas feladatokban vesznek részt, és egy zsűri dönti el, ki maradhat versenyben.

A tervezek szerint a móka 2018. márciusában indul, de addig valószínűleg még több részletre fény derül majd.

Ti nézitek majd a Stream On vetélkedőt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)