Hirdetés

Tragikus balesetben elhunyt a Pokémon játékok tervezője

|

Eric Medalle vasárnap hunyt el. A 42 éves tervező szerető feleségét és két kislányát hagyta hátra, akiknek megsegítésére már közösségi kampány indult.

Hirdetés

A Pokemon Company kreatív dizájnere, Eric Medalle vasárnap Seattleben tartózkodott, amikor egy szélviharban egy fa rázuhant autójára. 

A The Seattle Times jelentése szerint a BMW-ben volt még a kisebbik lánya is, aki szerencsére kijutott a járműből egy arra járó személynek köszönhetően. A gyermek csak enyhébb sérüléseket szenvedett. "Nagyon jó látni, hogy a kislány kijutott, de sajnos ez egy nagyon szomorú történet" - nyilatkozta a Corey Orvold, a helyi tűzoltóság szóvivője.

Eric Medalle volt az egyetlen halálos áldozata a Seattleben tomboló viharnak. Őt gyászolja felesége Carrie, és két lánya, Isa (6 éves) és Nico (2 éves). A család megsegítésére már gyűjtést szerveztek a YouCaring oldalán.

Medalle-nek egyébként a következő címeket köszönhetjük:

Pokemon Omega Ruby and Alpha Sapphire
Pokemon X and Y
Pokemon Black and White Versions 2
Pokemon Conquest
Pokemon Black and White Versions
Pokemon Ranger: Guardian Signs
Pokemon HeartGold and SoulSilver Versions
Pokemon Ranger: Shadows of Almia

Együttérzésünk a gyászoló család és barátok felé.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)