Hirdetés

A közösségen múlik, lesz-e Tony Hawk's Pro Skater dokumentumfilm

|

A Tony Hawk's Pro Skater sorozat története érdekes és izgalmas, erről akar most dokumentumfilmet készíteni a játékok producere. Ehhez viszont támogatásra van szüksége.

Hirdetés

Saját műfajt teremtett és a Skate kivételével lényegében nem is talált kihívóra a Tony Hawk's Pro Skater sorozat, aminek hanyatlása jó pár éve elindult, de a vég csak 2015-ben, a THPS 5 megjelenésével jött el. Az Activision és a névadó gördeszkás már nem dolgozik együtt, így egy korszak lezárult.

Ezt a korszakot kívánja összefoglalni a Pretending I'm a Superman: The Tony Hawk Video Game Story, melyet Ralph D'Amato, a játékok producere készít. Ahhoz, hogy egy teljes értékű film legyen, 75 000 dollárra van szükség, amit az Indiegogón keresztül a játékosok segítségével szeretne összegyűjteni. Cserébe valami olyasmire számíthatunk, amit az alábbi trailerben is láthatunk: interjúk lesznek deszkásokkal és fejlesztőkkel, megismerhetjük a széria indulását, múltját, beláthatunk a kulisszák mögé. Érdekes lenne; ha ti is így gondoljátok, támogassátok a fenti linken! 7000 dollárért Hawkkal deszkázhatunk, adományozhatunk az alapítványnak, viszont az utazás és az elhelyezés ebben nincs benne, érdemes meggondolni.

Közben úgy hallottuk, nem az Activisionnel, de Tony dolgozik egy újabb játékon. Remélhetőleg nem valami mobilos free-to-play csoda lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)