Hirdetés

Tomb Raider, Devil May Cry és Castlevania sorozatok is jönnek a Netflixre, itt vannak az első trailerek

|

Játékadaptációkból és más animációs produkciókból adott ízelítőt a Netflix DROP 01 eseménye.

Hirdetés

Az elmúlt években úgy megnőtt a saját gyártású produkciói száma, hogy a Netflix azt a luxust is megengedheti már magának, hogy a jövőbeli műsorkínálatát bemutató TUDUM eseményekről leválasztva dedikált prezentációt tarthasson a specifikus igényeket kiszolgáló tartalmainak. Ennek szellemében a DROP 01 livestreamben kizárólag a streamingplatfrom katalógusát gyarapító animációs alkotások szerepeltek.

Itt mutatta meg magát először a már korábban belengetett Tomb Raider: The Legend of Lara Croft széria, és ugyanitt jelentették be a Devil May Cry animesorozatot is. De nem csak ezek miatt volt érdemes végignézni a DROP 01-et.

Hirdetés

A DROP 01 livestream során összesen kilenc animációs produkciót vonultatott fel a Netflix. Ezeket vesszük sorra a továbbiakban. A linkek trailerekre mutatnak.

  • Adi Shankar felügyelete alatt készül a Capcom és a Studio Mir közreműködésében a Devil May Cry. Egyelőre még nincs premierdátuma a Dante karakterére fókuszáló sorozatnak, de legalább kaptunk egy nyúlfarknyi ízelítőt.
  • Kap még egy évadot a 3D-s Sonic Prime, a WildBrain Studios alkotásában a címszereplő kék sündisznónak korábbi tettei következményeivel és egy nagyon morcos Tailsszel kell majd szembenéznie. A Netflix külön trailerrel emlékeztetett minket arra, hogy Androidra elérhető a széria farvizén megjelent Sonic Prime Dash mobiljáték.
  • Október 19-étől nézhetjük a Far Cry 3 spin-offjából a Blood Dragonből kinőtt Captain Laserhawk: A Blood Dragon Remixet, amelyben még Rayman is felbukkan. Ennek a teljesen komolytalan cyberpunk szériának is Adi Shankar a kreátora, showrunnerek, írója, sőt mi több, ő szinkronizálja az egyik főszereplőt.
  • Különleges képi világa és izgalmas témája miatt tarthat igényt az anime-rajongók figyelmére a Blue Eye Samurai. Az Edo-korban játszódó történetnek egy kevert vérű (az apja fehér) lány, Mizu a főhőse. Bosszúhadjárata november 3-án veszi kezdetét.
  • Alighogy végzünk ezzel, már be is fut a következő animációs széria a Scott Pilgrim Takes Off. A nyolc epizódos évad november 17-én esedékes rajtjára egy kétperces, a Netflix múltja előtt tisztelgő részlet hívja fel a figyelmet.
  • A klasszikus Astro Boy manga egyik legismertebb történetszálát (The Greatest Robot on Earth) dolgozza fel a PLUTO, amelyben az emberek és robotok együttélésének nehézségei egy izgalmas krimi formájában öltenek testet. Október 26-án debütál a Netflixen.
A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

  • Noha csak egyetlen évadot élt meg a Kevin Smith felügyelete alatt készült Masters of the Universe: Revelation, nem maradnak folytatás nélkül He-Man és a rendező rajongói, 2024-ben érkezik a Masters of the Universe: Revolution, amelyből most egy kisebb részletet, a főhős és Skeletor összecsapását mutatták meg nekünk.
  • Az Surviror trilógia öt évvel ezelőtt debütált záróakkordját (Shadow of the Tomb Raider) és a szintén 2018-ban bemutatott mozifilmet követően kevés életjelet mutatott a Tomb Raider franchise, de ez hamarosan megváltozik. A korai részek újrakevert változata és a Crystal Dynamicsnél készülő új Lara Croft kaland mellett az egyelőre dátum nélkül Tomb Raider: The Legend of Lara Croftot is felírhatjuk a listára, amelyben Hayley Atwell szólaltatja meg a főhőst. A Shadow of the Tomb Raider eseményei után játszódó történetben fontos szerephez jut Lara két segítője is, Zip (Allen Maldonado) a Legend idővonalról és Jonah Maiva (Earl Baylon) a Survival idővonalról.
  • A végére még egy meglepetést tartogatott a Netflix, nem kevesebb, mint 7 percnyi betekintést engedett a Castlevania: Nocture első epizódjába. A széria a mai nap folyamán rajtol el a streamingplatformon.

Ti melyik animációs sorozatot fogjátok nézni a fentiek közül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)