Hirdetés

Tom Holland az Uncharted film díszletéből tett fel videókat

|

Úgy tűnik, hogy a barátságos és közkedvelt Holland hamarosan tényleg nekivághat a Nathan Drake megformálásának.

Hirdetés

Úgy néz ki, hogy hamarosan folytatódhatnak végre a munkálatok az Uncharted filmen, erre pedig Tom Holland Instagram sztorijai jelentik a bizonyítékot. A néhány másodperces, sztoriban posztolt (így sajnos már nem elérhető) anyagok bevitték a rajongóit a kulisszák mögé, és bár nem jelölte meg direktben a projektet, a díszlet és korábbi posztjai alapján összetéveszthetetlen az utalás.

Hirdetés

A Sony Pictures annyit közölt az Uncharted film kapcsán, hogy még nem álltak neki a forgatásoknak, de a munka nagyon hamarosan elkezdődhet. Holland videóin látható volt a stáb, aminek minden tagja igyekszik betartani a COVID-19 miatt hozott munkavédelmi rendeleteket.

Az Uncharted film már vagy 10 éve készül, de mióta Tom Holland is beszállt, azóta úgy tűnt, hogy végre komolyan beindul a munka. Sajnos ennek a koronavírus járvány erőteljesen útját állta, így újabb hónapokat csúszott a produkció. A jelenlegi premierdátum 2021. október 8., már ha addig minden rendben haladhat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)