Hirdetés

Vaják: Tűzkeresztség - újabb Witcher-regény magyarul

|

Az egyik dolog, ami miatt imádjuk a Witcher-szériát, az a kiváló történet, amit ugyebár olvasni sem olyan rossz érzés.

Hirdetés

Bár, ahogy azt korábban megtudtuk, a Witcher, vagy ahogy magyarra fordították, Vaják-univerzum megalkotója nem szokott videojátékokkal játszani, így a saját műveinek adaptációit is kihagyta, rengetegen vannak, akik a játékokon keresztül ismerkedtek meg Geralt történetével. Nekik pedig van egy jó hírünk, ugyanis a regénysorozat egy újabb kötete jelenik meg magyarul.

A két novella, és két regény után a Vaják-saga harmadik része is megjelenik itthon, a Vaják - Tűzkeresztség kiadásáig azonban nem valószínű, hogy sok esélyünk lesz befejezni a harmadik játékot, ugyanis a könyv június 10-én kerül a boltokba. A sztori szerint Geralt az előző könyv vége után (spoiler) sérüléseiből lábadozik, ám nincs sok ideje, mert fel kell kutatnia Cirit, aki hihetetlenül messze sodródott tőle, az utazás közben pedig egy csomó fura szövetségesre is szert tesz a szörnyvadász.

A Tűzkeresztség persze közel sem jelenti a sorozat végét, ezen kívül ugyanis Sapkowski még három regényt írt a történethez, az utolsót tizennégy év szünet után, 2013-ban adták ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)