Hirdetés

Ez az öt karakter a jelek szerint biztosan szerepelni fog a The Last of Us sorozatban

|

A Naughty Dog alelnöke több szereplőt is felsorolt, de van egy rejtélyesebb része is a bejegyzésének.

Hirdetés

Nagyon jó hír érkezett előző héten a The Last of Us-rajongóknak, ugyanis kiderült, hogy sorozat készül a széria alapján, ráadásul az HBO-ra, és a Csernobil alkotója dolgozik rajta. A projekt másik kulcsfigurája pedig maga Neil Druckmann a Naughty Dogtól, aki elég beszédes posztot rakott ki nemrég a Twitterre.

Hirdetés

A csapat alelnöke az HBO nőnapi bejegyzésére reagált egy saját tweettel, amiben arról írt, hogy most már többek között Ellie, Riley, Tess, Marlene, Maria, illetve egy rejtélyes, cenzúrázott nevű karakter is a stúdió birtokában van. Ezt akár úgy is lehet értelmezni, hogy Druckmann szimplán felsorolta a The Last of Us fontosabb női szereplőit, de valószínűbbnek tűnik, hogy ezek a karakterek mind szerepelni fognak a készülő sorozatban.

Ám a posztban van még egy, a jelek szerint négybetűs nevű karakter, akinek kilétéről egyelőre csak találgatni lehet. A rajongók szerint lehet, hogy Ellie anyjáról, Annáról van szó, aki még a The Last of Us eseményei előtt halt meg, de az sem kizárt, hogy Dina a megfejtés, akit pedig a The Last of Us Part II előzeteseiben láthattunk.

Érthető módon hamar előkerült a Naughty Dog egyik 2017-es tweetje, amiből kiderült, hogy egy népszerű szinkronszínész Laura Bailey is feltűnik majd a második részben. A posztban szintén cenzúrázva van a név, ami a jelek szerint négy betűs, pont mint az, amelyikről Druckmann is írt.

Szerintetek melyik szereplő nevét titkolják ennyire a készítők?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)