Hirdetés

Street Fighter: Assassin's Fist - itt az élőszereplős sorozat

|

A tavaly bejelentett websorozat végre megérkezett. Meg is mutatjuk.

Hirdetés

Tavaly egy igen sikeres Street Fighter-témájú kisfilm, a Legacy elkészítése után figyelt fel a Capcom néhány rajongó munkájára, akik így engedélyt és pénzt is kaptak a most megjelent websorozat elkészítésére.

Az Assassin's Fist nevet viselő, tizenhárom részből álló széria a két fő karakter, Ken és Ryu történetének korai éveit dolgozzák fel. Ennek során mesterük múltja, és az általuk művelt Ansatsuken stílus (ezt fordították angolra Assassin's Fistként, ahonnan a sorozat is kapta a címét) hagyománya után nyomoznak.

A sorozat terjesztésének jogait a Machinima kapta, így a tizenhárom (tizenkettő, plusz egy nulladik rész) epizódot náluk találhatjátok meg, ezen a lejátszási listán. Annyit elárulok, nem kell sokat várni az első Hadoukenre.

Nektek hogy tetszik? És ha már itt tartunk, melyik játékhoz készült a legjobb élőszereplős alkotás?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)