Hirdetés

Napi büntetés: rémálomba illőek az új Sonic-film alapján készült halloweeni jelmezek

|

Egyesek valamilyen érthetetlen oknál fogva úgy érezték, a valóságban is újra kell alkotniuk a karakter sokat kritizált, filmes dizájnját.

Hirdetés

A jelenlegi tervek szerint csak jövőre fog debütálni a mozikban a Sonic, a sündisznó, de ezt egyáltalán nem is bánjuk, ugyanis a plusz idő elméletileg ahhoz kell a készítőknek, hogy átvariálják a villámgyors karakter külalakját. Ám legnagyobb szerencsétlenségünkre néhány cég a régi kinézet alapján készített jelmezeket, így sikerült a dizájnt még borzalmasabbá tenniük.

Hirdetés

Érthető volt a rajongók felháborodása, amikor leleplezték a filmes Sonicot, hiszen eléggé bugyutára sikeredett az ikonikus játékhős kinézete. Most pedig sikerült rontani a helyzeten, ugyanis halloweenhez közeledve megjelentek az ilyen-olyan jelmezek a különböző webáruházakban, és így természetesen felütötte a fejét néhány borzalom is. Itt van például a Party City kapucnival megtoldott kezeslábasa, amivel a gyerekek egycsapásra Soniccá válhatnak. Vagy legalábbis hasonlíthatnak rá. Egy kicsit.

A fenti jelmez talán még nem is olyan borzasztó, azonban előkerült egy olyan maszk is, amit nagyon nehéz szavakkal körülírni. Senkinek sem szeretnénk álmatlan éjszakákat okozni, így most figyelmeztetünk mindenkit, hogy csak saját felelősségére görgessen tovább, ugyanis egy valódi szörnyűség következik. De tényleg. Íme:

Csak reménykedni tudunk, hogy senki mást nem ihlet meg már a karakter régi dizájnja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)