Hirdetés

Holtan találták otthonában a Final Fantasy XIV szinkronszínészét

|

A brit rendőrök már csak egy tragédia nyomaira találtak rá a Final Fantasy XIV-ben is szereplő Sian Blake otthonában.

Hirdetés

Sian Blake-et, akit gamer közönség a Final Fantasy XIV-ből ismerhetett, mint Yugiri szinkronhangját, a napokban holtan találta a rendőrség London délkeleti részén található otthonában. Ami ennél is szörnyűbb, a nyomozók Sian két fia, a nyolcéves Zachary Bilal és a négyéves Ben Goerge holttestét is itt találták meg.

A 43 éves színésznő eltűnését már december 16-én bejelentették, miután akkor már három napja nem látta senki. A rendőrség akkor át is kutatta Blake házát, de nem találtak semmit, a hivatalos közleményük szerint ugyanis "komoly erőfeszítéseket" tett valaki, hogy elrejtse a holttesteket, amiket végül a ház hátsó kertjében találtak meg.

A rendőrség hármas gyilkosságként kezeli az ügyet, ugyanis mind a színésznővel, mind a fiaival "súlyos fej- és nyaksérülések" végeztek a vizsgálatok szerint. Gyanúsítottként Blake élettársát, Arthur Simpson-Kentet keresik, akit a BBC értesülései szerint decemberben egy ghánai reptérre láttak megérkezni. 

Vizsgálat alá vonták egyébként a rendőrság eljárását is azzal kapcsolatban, hogy miért nem találtak semmilyen nyomot az első alkalommal, mikor átkutatták a színésznő otthonát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)