Hirdetés

Real Giana Brothers - különleges koncert az A38 hajón

|

Ha vevő vagy a science fiction és videojátékos zenék szimbiózisára, akkor mindenképpen ott a helyed a Real Giana Brothers holnapi koncertjén.

Hirdetés

Real Giana Brothers (röviden csak RGB) egy igazán egyedi formáció. A trió zenéje videojátékok hanganyagainak és egyéb, a 80-90-es éveket meghatározó kultikus betétdalok, szignálok, számrészletek egybekomponálásával jön létre. Ilyet még biztosan nem hallottatok!

Most viszont lehetőségetek nyílik rá, hogy ti is részesei lehessetek ennek a science fiction köntösbe bújtatott zenei élménynek. A Real Giana Brothers ugyanis holnap, azaz április 27-én koncerted ad Budapesten, az A38 hajón. Minden további információt megtaláltok ezen a linken, elővételes jegyet pedig ide kattintva tudtok vásárolni. Az elővételes jegy 900 forintba kerül, a helyszínen pedig 1300 forintért tudtok belépőt vásárolni. A koncert este 8 órakor kezdődik. Addig is melegítsetek be a zenekar egyik dalával:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)