Hirdetés

Pokimane bejelentette visszatérését, hamarosan újra streamel

|

A platform egyik legismertebb női alkotója elárulta a következő streamjének időpontját.

Hirdetés

Rengeteg tartalomgyártó szokott beszélni a munka és magánélet egyensúlyáról, de kevesek veszik olyan komolyan a dolgot, mint Pokimane. A platform egyik legkedveltebb streamere többször is szóvá tette, hogy annyit streamelni, amennyit a legjobbak szoktak, nem kifejezetten egészséges.

Imane hallgatott a saját tanácsaira, és a nyár közepén határozatlan idejű szabadságra ment. Akkor még senki sem tudta, hogy ez tulajdonképpen mit is jelent, de a tegnapi tweetje tisztázta a dolgokat.

Hirdetés

A videós tegnap este bejelentette, hogy ezen a héten csütörtökön, azaz szeptember elsején visszatér majd a platformra. Az első streamje este 8-kor lesz esedékes, így aki el akarja majd kapni a nagy visszatérést, az írja fel az eseményt a naptárába.

A népszerűbb streamerek többször megemlítették, hogy a Twitch sokat vár el a tartalomgyártóiktól. Többek között ez is okozta azt, hogy sokan inkább a YouTube-bal szerződtek újra, amikor a korábbi megállapodásaik lejártak.

Kérdéses, hogy Imane még meddig marad a lila csapatnál, de egyelőre úgy tűnik, hogy nem tervezi a költözést.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)