Hirdetés

Amikor valaki már játszani is túl lusta

|

Él valahol egy személy, aki épített magának egy gépet, hogy miközben ő mindennapi teendőit végzi, az csillogó Pokémonokat farmoljon neki. Hackelés mérnök módra.

Hirdetés

Tudjátok, van néha az a szituáció, amikor nagyon vágytok egy ritka tárgyra, és ötvenegyedszerre csapjátok le ugyanazt az ellenfelet, de a nyomorultja nem hajlandó a megfelelő itemet dobni. Órákon keresztül ültök a monitor vagy TV előtt, szorongatjátok a kézikonzolt vagy a mobilt, de egyszerűen nem jön az áhított „szuperüberbrutálmegajóTOTHEMAX” fegyver vagy akármi.

De tovább csináljátok, mert van ebben valami különösen perverz élvezet. Az élmény, amikor hosszú idő után végre megszerzitek, majd odaszaladtok az első noobhoz, és a képébe vágjátok, hogy mennyivel különbek vagytok nála, felbecsülhetetlen és pótolhatatlan.

Aztán itt van a dekuNukem nevű YouTube felhasználó, aki épített magának egy gépet, hogy az megtalálja neki a Shiny Pokémonokat, ő pedig mindaddig, amíg nem jön egy Shiny, nyugodtan élje az életét. A masina úgy működik, hogy egy fényérzékelő van kötve a Nintendo 3DS alsó képernyőjére, ami figyeli, hogy az milyen hosszan marad sötét. Az úriember ugyanis rájött, hogy a Shiny Pokémonok animációja hosszabb, és amíg az animáció tart, addig a képernyő minden esetben sötét marad. Ha bizonyos időtartamnál tovább nem jut fény a szenzorba, a gép visítani kezd, tulajdonosa pedig megpróbálhatja elkapni az áhított Shinyt. Ha a talált Pokémon nem Shiny, a gép automatikusan kihátrál a harcból, és újra elvégzi a csatába lépéshez szükséges mozdulatsorokat. Nézzétek meg működés közben, elképesztő.

 

És akkor jöjjön az örökérvényű kérdés: A tudomány valóban túl messzire ment?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)