Hirdetés

Nézhető a Persona 5 anime első öt perce

|

A Persona 5 a tavalyi év egyik nagydobása volt, a franchise rajongói pedig örülhetnek, mivel most belenézhetnek a széria alapján készülő animációs sorozat első részébe.

Hirdetés

A népszerű japán szerepjáték anime feldolgozásában a főhős Ren Anamiya lesz, a rövid prológus pedig az ötödik játék első pár percét idézi majd meg, beleértve az első rablást és egy vallatási jelenetet. A legfontosabb mégis az, hogy nagyjából körvonalazódik bennünk, mire számíthatunk majd a Persona 5 The Animationtől.

Hirdetés

Az említett öt perc során a sorozat főhőse nem jut túl sok szóhoz, így azt csak találgatni tudjuk, hogy az írók milyen személyiséget szántak Rennek. Míg a Persona 3 anime során egy csöndes, mogorva protagonista vitte előrébb a cselekményt, addig a negyedik részben egy egészen furcsa, már-már őrült figurát láthattunk.

A Persona 5 the Animationt április 7-től lehet streamelni a Crunchyroll és a Hulu kínálatából.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)