Hirdetés

Per indul a Dead or Alive meztelen modja miatt, amit felnőttfilmes DVD-ként árultak

|

Valaki jó ötletnek tartotta, megszabadítsa ruháitól a Dead or Alive Xtreme: Venus Vacation karaktereit, majd a végeredményt a DVD-n kezdte értékesíteni.

Hirdetés

A Dead or Alive szériára senki sem sütheti rá a prűdség bélyegét, de azt teljesen bizonyos, hogy bár az alkotók falatnyi fürdőruhába szereti bújtatni a hősnőket, egy határt sosem lépnek át: nincs a játékban konkrét meztelenség. 

A moddereknek persze ez sosem jelentett akadályt, közülük viszont valaki most úgy érezte, remek dolog lesz pénzzétenni a lemeztelenített harcosokat. Ahogy azt sejteni lehet, per lett végül a dologból.

Az alperes egészen pontosan a Dead or Alive Xtreme: Venus Vacation moddolt verziójának jeleneteit pakolta DVD-kre, a lemezeket pedig eztán aukciós oldalakon árulta.

Hirdetés

A moddernek most polgárjogi és büntetőjogi perekkel is szembe kell néznie, a japán Koei Tecmo nem viccel, és bevetik a teljes ügyvédseregüket a gyors retorzió érdekében. 

A Dead or Alive Xtreme: Venus Vacation egyébként a strandröplabdás spin-off sorozat egy olyan inkarnációja, ami kizárólag Japánban jelent meg. Mi a biztonság kedvéért ruhás képet mutatunk róla, használjátok a fantáziátokat, vagy a netet, a többi már nem a mi dolgunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)