Hirdetés

Mi történik, ha 300 méterről leejtünk egy Nintendo Switchet?

|

Képzeljétek el, kényelmesen üldögéltek 300 méteren, hátbapaskol egy pajtásotok, és a konzol lerepül a mélybe. Most megtudhatjátok, túlélné-e.

Hirdetés

Mint azt tudjátok, a Switch egy hordozható gép (is), így bárhová magunkkal vihetjük. Kényelmes a fogása, de előfordulhat, hogy valaki kilöki a kezünkből. 

Szerencsére a Nintendo mérnökei gondoltak erre (valószínű, hogy nem, de írjuk grátiszba a számlájukra), és úgy tervezték meg, hogy ha egy youtuber felrepíti 1000 láb (300 méter) magasba egy drónnal, majd ledobja onnan, még mindig működőképes maradjon. Az UnlockRiver csapatának látványos videójában megnézhetjük az eredményt. Mivel az egyik Joy-Conra érkezett, az teljesen tönkrement, de a többi részének nem lett baja: a képernyő sem tört be.

Ne dobáljátok azért felelőtlenül, lehet, hogy nektek máshogy landol - de most már tudjátok, hogy ha pont így, akkor megússzátok egy kontrollervásárlással. 

Nem ez az első alkalom egyébként, hogy valaki a Switch strapabíró képességét teszteli: egy srác 11-szer vágta földhöz korábban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)