Hirdetés

Negyven recepttel érkezik a Tomb Raider szakácskönyv

|

Meglepő módon nem azt tudhatjuk meg belőle, hogyan csontozzunk ki kézzel bármilyen vadállatot.

Hirdetés

A geek szakácskönyvek áradata továbbra sem áll meg, az elmúlt három évben volt már az Assassin's Creed, a Dungeons & Dragons, a Destiny, az Odaát, a The Legend of Zelda, a The Elder Scrolls, és a Fallout ihlette receptgyűjtemény is. Idén, a sorozat 25. évfordulója alkalmából érkezik a Tomb Raider szakácskönyv is, benne számos izgalmas recepttel a világ minden tájáról.

A készítők úgy döntöttek, nem abban segítik a vásárlókat, hogy bárhol, bármilyen helyzetben képesek legyenek laktató, ugrándozáshoz, harchoz elegendő energiát biztosító ételeket összedobni.

Hirdetés

Az októberben érkező gyűjteményben (ami egyébként útikalauz is egyben) 40 receptet találhatunk, melyek a Föld azon tájairól származnak, ahol Lara kalandjai során megfordult. Ezeket a több hasonló könyvet jegyző Tara Theoharis válogatta össze. Aki beruház rá, megtanulhat egyebek mellett perui Lomo Saltadót, indiai Vada Pavot, japán Okonomiyaki palacsintát, és brit babos pirítóst csinálni - sőt, mivel ezek receptjét már most, ízelítőként közzétették, akár neki is állhatunk.

A receptek mellett elmondják azt is, pontosan hogyan kapcsolódnak a franchise-hoz, és hogyan keletkezett maga az étel. A Tomb Raider: The Official Cookbook and Travel Guide október 26-án jelenik meg, és 22,99 angol fontot kell érte fizetni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)