Hirdetés

Napi büntetés: csak a fürdővíz hiányzik a Belle Delphine PC-ből

|

Delphine kisasszony koszos fürdővizét pillanatok alatt elkapkodták, hogy aztán sokféleképpen felhasználják, de a jelek szerint egyvalamire nem alkalmas.

Hirdetés

Bár sokan maguk rakják össze PC-jüket, a legtöbb felhasználónak se kedve, se ideje ilyesmivel foglalkozni, egyesek pedig azt sem tudnák, hogy melyik végén fogják meg a csavarhúzót. Emiatt is nagy a kereslet Joshua Wilkinson szolgáltatására, aki egyedi konfigurációkat rak össze, amelyeket aztán rongyos 1500 dollárért eladásra kínál. Nyilván nem akkora üzlet, mint fürdővizet árulni, de valamiből akkor is meg kell élnie az embernek, ha a sors nem arra szánta, hogy internetes celebritásként vadássza a lájkokat és megosztásokat.

Hirdetés

Wilkinson gépei között akad egy igazán különös darab, amire valószínűleg Belle Delphine egyetlen rajongója sem sajnálná a pénzt. Igaz, hogy a hardver nem a legerősebb (i3-9100f quad core processzorhoz GTX 1060-as társul), csakhogy a szóban forgó PC házát kívül-belül az influenszer arcképei díszítik, köztük az is, amiről sokan úgy sejtik, a rendőrségen készült, amikor előállították. Emellett minden a hölgy által annyira kedvelt rózsaszínben pompázik, a hűtésről pedig a fürdővize gondoskodik.

De csak látszólag, mivel ilyesmire egyáltalán nem alkalmas (csakis desztillált, különféle korróziógátló anyagokkal felturbózott folyadékot szabad használni, az pedig másodlagos, hogy a még bontatlan tégelyeket 400 dollárért vesztegetik az eBayen), mint azt Wilkinson is elismerte a Vice újságírójának, aki felfigyelt a hirdetésére. Emiatt persze tagadhatatlanul alkalmas a nem éppen tudatos fogyasztóként viselkedő Belle Delphine-rajongók megtévesztésére.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)