Hirdetés

Napi büntetés: altatás közben állt meg konzolokról vitázni egy orvos

|

Megütheti a bokáját az orvos, aki beolvasott az Xbox rajongóinak, és még egy páciens adatait is közzétette.

Hirdetés

Miután az Xboxot követve a PlayStation is elkezdte kiadni PC-re is néhány komoly exkluzív játékát, egyre kevesebben vannak, akik parázs vitákat szeretnének folytatni arról, melyik konzol is jobb a kettő közül. Ehelyett egyre többen tekintenek egyszerű preferencia-alapú választásként mondjuk arra, hogy valaki a PS5-öt, vagy az Xbox Series X-et részesíti előnyben. Vannak viszont, akik még mindig életben szeretnék tartani a konzolháborús mentalitást, egy rajongó pedig úgy tűnik, ebben kicsit túlságosan is messzire ment. Egy orvos a munkájához szükséges, kétségtelenül nem kevés tudást arra is bizonyítéknak tekintette, hogy ő a konzolokról is jobb képet tud alkotni másoknál, ami komoly hibához vezetett.

Hirdetés

A Twittert korábban Shreeveera néven használó orvos a PlayStation oldalán érvelt egy konzolokról szóló vitában, eközben pedig valaki megkérdőjelezte, hogy tényleg egy egészségügyi szakember. Erre válaszul feltöltött egy videót a közösségi oldalra, ahol egy műtét előkészítésének részeként a beteg altatását végezte, így kétséget kizáróan bizonyítva, hogy orvosként dolgozik.

"Az életmentés - a munkám. A konzolháború - a hobbim"

- írta a bejegyzés végén.

A videó sokaknál kiverte a biztosítékot, egyfelől azért, mert a végén ráközelített az asztalon fekvő páciens kórlapjára, ezzel közzétéve számos személyes adatát. Másfelől többen felrótták neki, hogy feltartotta az orvosi procedúrát, ezzel potenciálisan veszélyeztetve a beteg egészségét. A feldühödött közösség meg is találta a bosszú legjobbnak tűnő módszerét, és mivel a levideózott papírokról le tudták olvasni, melyik kórházban dolgozik Shreeveera, elkezdtek a Google-ön egycsillagos értékeléseket hagyni az orvosi intézmény oldalán, bepanaszolva a konzolokról vitázó orvost. Nem kizárt, hogy a szakember azóta tényleg bajba került a videó miatt, ugyanis először csak a bejegyzést, később az egész Twitter-profilját törölte.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)