Hirdetés

Napi büntetés: a PlayStation 5 bemutató a mémgyárat is beindította

|

Nem lehet elfogultsággal vádolni az internet művészeit, az Xbox Series X után most a PlayStation 5-öt is ízekre szedték.

Hirdetés

Nem tudjuk, hogy melyik eseményt szoktuk jobban várni; amikor lelepleznek egy új konzolt, vagy amikor a Photoshop mágusok rászabadulnak és elképesztően szórakoztató képeket raknak össze azokat felhasználva. Természetesen a PlayStation 5 sem úszta meg, hogy ne vessék össze routerekkel, légtisztítókkal, A Gyűrűk Ura egyes helyszíneivel és még vagy ezer más mókás dologgal. Mi most kigyűjtöttük számotokra, hogy szerintünk legjobban sikerült alkotásokat.

Hirdetés

Többen gondolták úgy, hogy a Sony elhelyezkedhetne a divatszakmában is. (Allie OldfieldDaniel Ahmad)

Van aki idő előtt hozzájutott a konzolhoz (daniel barnesKunmie spendinggggg, Super Neitam Ativar, Parker Ortolani)

 

Van, amire már nincs is szó (Chris Plante)

Az építészet és a haditengerészet is szóba jött persze (Alejandro Bielsa, tc)

Csak hobbitokat és Falleneket ne engedjetek a konzol közelébe (arnoJFSteven Messner)

Persze nem kerülhetjük el az Xboxszal való összehasonlítást sem (Nerdenator)

Ha szerintetek kihagyunk valamit, akkor osszátok meg velünk és a több olvasóval a kommentek között, aztán ne vegye annyira komolyan senki a dolgot, ízlésről nem vitatkozunk (persze mindenki szokott, de ettől még semmi értelme).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)