Hirdetés

Mutatunk két percet az élőszereplős Twisted Metal sorozatból

|

Ugyan a Summer Game Fest elsődlegesen a játékok ünnepe, egy-két sorozat azért csak becsúszott a nyitóest bemutatói közé.

Hirdetés

Idén megkíméltek minket a szervezők Dwayne Johnson felbukkanásától (helyette megkaptuk Nicolas Cage-et), de azt azért persze nem úsztuk meg teljesen, hogy hollywoodi produkciókat kelljen bámulnunk a Summer Game Fest 2023 felhozatalában. Ezúttal legalább egy videojátékokhoz közeli bemutatót kaptunk: a Twisted Metal ugrott be egy rövid vendégszereplésre, hogy láthassunk még egy darabkát a legendás franchise élőszereplős adaptációjából.

Igazság szerint nem egy trailerről, hanem egy 2 perces klipről van szó, amiben láthatjuk Sweet Tooth találkozását Anthony Mackie karakterével.

Hirdetés

John Doe nem épp a legerősebb srác a vidéken, így a fizikai megmérettetésben kevés esélye volt. Szerencsére azért megtalálta a közös hangot a gyilkos bohóccal, aki termetét egy pankrátornak, Samoa Joe-nak, hangját pedig Will Arnettnek köszönheti.

A Twisted Metal elvileg egy "magas oktánszámú komédia", legalábbis a rendező elmondása szerint. Akármi is lesz ebből, a premierje július 27-én várható a Peacock streamingplatformon. A nemzetközi terjesztésről még nem esett szó, ezért nem tudjuk, hogy nálunk hol lehet majd látni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)