Hirdetés

Te milyen játékot adnál a pápának?

|

Ha egyetlen játékkal lephetnéd meg a világ legismertebb vallási vezetőjét, de melyiket választanád?

Hirdetés

Egy hónappal ezelőtt Ferenc pápa egy nagyszabású konferencián vett részt, ahol híres színészek és közéleti személyiségek mellett néhány youtubert is meghívtak, akik az internet közösségépítő erejéről beszélgettek a pápával.

A rendezvényen részt vett Matthew Patrick, vagyis MatPat is, aki sokat gondolkozott azon, hogy mivel lepje meg a pápát (ilyenkor illik valami ajándékot vinni), míg végül az Undertale nevű játékra esett a választása. A videóban el is meséli miért döntött épp emellett, de lássuk be: az Undertale rajongók annyira oda meg vissza vannak ezért a játékért, hogy csak idő kérdése volt, míg valaki a pápát is megpróbálja rábeszélni, hogy ugyan próbálja már ki.

A kérdés adott: szerintetek melyik játékot kéne a pápának kipróbálnia?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)