Hirdetés

Ma Mario átveszi a Google Maps irányítását

|

A Google sajátos stílusban ünnepli a március 10-i Mario Dayt.

Hirdetés

A Nintendo és a Google egyedi eseménnyel rukkolt elő a Mario Day, vagyis március 10. (MAR10, értitek) alkalmából. A Google Maps speciális Mario Kart kinézetet és néhány apróságot kap.

Hirdetés

A Mario Time nevet kapó kinézet iOS-en és Androidon is elérhető a Google Maps felhasználói számára. A megadott érkezési pontot a Mario játékokból jól ismert sárga kérdőjel jelöli, az úton pedig maga Mario fog minket kísérni a gokartjában. Banánhéjaktól és teknőspáncéloktól nem kell tartanunk, viszont, ha egymás után 100-szor a sárga kérdőjelre kattintunk, akkor a Nintendo játékokból megismert jellegzetes 1UP hangot hallhatjuk vissza.

Tesztek majd egy kört a Marios Google Mapsszel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)