Hirdetés

Magyar srác faragott retró trailert a The Last of Us sorozathoz, még a készítőkhöz is eljutott a híre

|

A VHS-korszakot idéző bemutatón tündököl az HBO sikersorozata, a The Last of Us.

Hirdetés

Öt epizódon vagyunk már túl a The Last of Us sorozatos adaptációjából, amely végre bebizonyította, hogy egy videojátékból is lehet épkézláb feldolgozást készíteni. A siker nem is maradt el, a nézőszám folyamatosan emelkedik, így legutóbb már 7,5 millióan követték a Pedro Pascal alakította Joel és a Bella Ramsay által életre keltett Ellie posztapokaliptikus kalandját.

Ki tudja, talán egyszer majd a 2020-as évek egyik klasszikusaként fogjuk emlegetni a sikerszériát, egy magyar videós viszont most azt álmodta meg, hogy milyen lett volna, ha a nyolcvanas években kerül adásba a produkció.

A lennoxasaki, vagyis Varga Ákos néven ismert youtuver egy retró hatású trailerrel állt elő, amely VHS-effektekkel és a Depeche Mode Never Let Me Down Again című slágerével repítette vissza az időben az HBO friss sorozatát.

Hirdetés

Az autentikusság érzését az olyan részletek fokozzák tovább, mint a remek érzékkel megválasztott betűtípus, a nevek feliratozásánál "megfagyó" szereplők és a kissé akadozva belassított záróképsor.

Ahogy arra az IGN Hungary rámutatott, a zseniális trailer még Eben Bolter, a The Last of Us operatőrének figyelmét is felkeltette, aki a saját Twitter-profilján meg is osztotta azt. Bolter csak annyit fűzött a bejegyzéshez, hogy "Bravó, bárki is készítette ezt!", a poszt kedvelői között pedig a sorozat egyik szereplőjét, Jeffrey Pierce-t is ott találjuk. A színész a szériában a bandita Perry-t alakítja, de a játékban is szerepelt, Joel testvérének (Tommy Miller) hangját adva.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)