Hirdetés

Látványos előzetes készít fel a Halo 2. évadára

|

Nézd bele nálunk magyar felirattal, hogyan folytatódik Master Chief története az élőszereplős sorozatban.

Hirdetés

Master Chief az egyik legikonikusabb videojátékos karakter, a Halo pedig az Xbox egyik legkultikusabb franchise-a, így, bár idő kellett neki, megindult a terjeszkedés más médiumok irányába, de az eredeti tervekkel ellentétben nem filmként, hanem sorozatként. A produkció többek között Steven Spielberg produkciós cégének, az Amblinnak köszönhetően valósult meg, és 2022-ben nézhettük meg az első évadot, amely még eléggé indentitászavaros volt

Szerencsére a folytatás zöld utat kapott, tavaly decemberben pedig már bele is nézhettünk, hogy milyen lesz, ahogyan Master Chief, vagyis John-117 (Pablo Schreiber) tovább vezeti a Spartan egységeket a Covenant ellen, és az is kiderült, hogy mindezt ismét a SkyShowtime-on nézhetjük majd

Hirdetés

Most megérkezett a Halo sorozat 2. évadának hosszabb kedvcsinálója is, amely közel két és fél percben mesél arról, mi vár ránk, kik térnek vissza, és milyen látványos összecsapásokban lesz részük a nézőknek. Többek között láthatjuk majd újfent Dr. Halsey-t (Natascha McElhone) és természetesen Cortanát (Jen Taylor) is, de a lényeg úgyis az a rajongók számára, hogy mi minden történik Master Chieffel, ebből pedig a magyar feliratos előzetes ad ízelítőt: 

A Halo következő szezonja február 8-án rajtol el a SkyShowtime-on. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)