Hirdetés

Kökörcsin szerint a Vaják harmadik évada az eddigi legjobb lesz

|

Joey Batey elárult pár apróságot arról, hogy mire számíthatnak majd a rajongók a Vaják tévésorozat harmadik évadában.

Hirdetés

Nehéz helyzetben vannak most a Vaják készítői, hiszen rengeteg negatív sajtó érte mostanában a sorozatot: Henry Cavill távozott, a rajongók ki vannak bukva az írókra és most úgy tűnik, hogy a Vajákok eredetét bemutató spin-off széria is eléggé mellé lőtt.

Valószínűleg a Netflix marketingesei is érzik, hogy szükség van egy kis pozitivitásra a sorozat körül, úgyhogy a Kökörcsint (vagyis Jaskiert) alakító Joey Batey nemrég egy interjúban igyekezett fellelkesíteni a rajongókat a közelgő harmadik évad kapcsán.

Hirdetés

Batey a GamesRadar+ csapatának adott egy interjút a sorozat folytatása kapcsán, amelyben elárulta, hogy szerinte a harmadik évad lesz az eddigi legerősebb az összes közül:

"Amikor elolvastam a forgatókönyveket, akkor úgy éreztem, hogy számomra ezek az eddigi legjobbak, amiket csak csináltunk. Vannak dolgok a könyvekből, amelyeket szerintem a rajongók nagyon, nagyon élvezni fognak és lesz pár kulcsmozzanat, amik nagyon eposziak lesznek. Kökörcsin is kapni fog egy romantikus szálat, talán egynél többet is."

Ugye ha minden igaz, akkor a harmadik évad A Megvetés Ideje című regényt fogja majd adaptálni a sorozatból, de persze érthető a rajongók aggodalma, hiszen a második évad alig tartalmazott ismerős pillanatokat és bár ezek főleg pletykák, nem terjengenek túl jó hírek arról, hogy az íróknak mi a véleménye a forrásanyagról.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Vaják harmadik évada valamikor jövő nyáron érkezik majd a Netflixre. Ti mennyire várjátok? Szerintetek az új évad vissza tudja majd csábítani az elkedvetlenített rajongókat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)