Hirdetés

Kevés annyira retró dolog létezik, mint a Pac-Man Timex karóra

|

Érkezik a kiegészítő, ami gyakorlatilag egy kütyüben összefoglalja a '80-as éveket.

Hirdetés

Oké, hogy nem egy Apple Watch, de a retro játékok és karórák rajongói biztosan örömmel veszik a Timex T80 X PAC-MAN széria újraforgalmazásának kezdetét. Mivel egy Timex óráról van szó, minőségi anyaghasználatra és tartósságra számíthatunk, míg a PAC-MAN-es körítés garantálja a nosztalgiaélményt, valahányszor rálesünk a digitális számlapra.

Hirdetés

A Timex T80 x PACMAN három variációban létezik: arany, ezüst és fekete. Mindhárom július 7-től lesz elérhető az Egyesült Államokban, a globális forgalmazás pedig augusztusban indul. Tavaly novemberben mutatták be először a terméket, azóta pedig egyszer már kifogyott a készlet. 

Akit érdekel, annak érdemes lesz mielőbb lecsapnia rá, mert valószínűleg ez a szállítmány is hamar ki fog futni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)