Hirdetés

Mario is megjelent a riói olimpia záróünnepségén

|

Rióban elképesztő lazasággal, Mario jelmezben vette át a japán miniszerelnök a stafétabotot a 2020-as tokiói olimpiához.

Hirdetés

A japán miniszerelnök, Shinzo Abe nem teljesen volt biztos benne, hogy Japánból elér Rióba időben ezért gondolta, hogy lefúr egy zöld csövet a bolygómagon keresztül és Mariová változva teszi meg az utat egy pillanat alatt. Nem viccelek, a teaser videóban tényleg ez történt.

A 2020-as olimpia helyszíne Tokyo lesz, így a miniszterelnök formálisan is átvette az eseményt. Ennyire lazán pedig még soha senki sem csinálta ezt. Mario mellett viszont Sonic is többször megjelent már az olimpiai játékokban, így egy picit sajnáltuk, hogy a kék sün most kimaradt a buliból.

Őszintén reméljük, hogy a következő olimpián legalább ennyire menők lesznek a srácok. Legalább pár ugráló gombát elvárunk majd a pályák mellett.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)