Hirdetés

Napi büntetés: Death Stranding-stílusú tartályt épített egy apa a kisgyermekének

|

Ráadásul nem is csak egy szimpla replikáról van szó, hanem gyakorlati haszna is van a kütyünek.

Hirdetés

Sok különleges és furcsa dolgot láthattunk Kojima legújabb játékában, a Death Strandingben, elég csak a furcsa tartályokban úszkáló babákra gondolni. A koncepció alapján pedig valaki össze is rakott nemrég egy elég hasznos szerkezetet.

Hirdetés

Egy sanghaji cosplayer, The_Bai_Ying bemutatott a Tik-Tok kínai verzióján keresztül egy különleges tartályt, amit saját állítása szerint azért épített meg, hogy el tudja vinni a gyermekét a kórházba, ugyanis szerinte rossz a város levegője.

A hátizsák légszűrővel van ellátva, tartozik hozzá egy kis képernyő, ami a levegő minőségét mutatja, illetve még bele is lehet nyúlni, ha igazítana benne valamit az ember.

The_Bai_Ying a koronavírushoz és a Death Strandinghez kapcsolódó hashtagekkel ellátva osztotta meg találmányát, szóval nem is kérdés, honnan szerezte az ihletet mindehhez. Az nem derült ki sajnos, hogy a cosplayer valóban használta-e a kütyüt az általa említett dologra, vagy csak szimplán bemutatójelleggel alkotta meg azt, ám ennek ellenére elég ötletes darab.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)