Hirdetés

Hivatalos: megvannak a Watch Dogs mozifilm főszereplői

|

Egy lépéssel közelebb került a megvalósuláshoz a Ubisoft játéksorozata nyomán készülő adaptáció.

Hirdetés

Még csak mostanában kezdi felfedezni a film- és sorozatipar, hogy mekkora értéket is képviselnek a videojátékok, egy-egy jól sikerült adaptációval ugyanis nemcsak kasszát lehet robbantani, de akár rangos elismeréseket is besöpörhetnek általuk. Márpedig nincs is annál jobb, mint amikor a közönség és a szakma egyaránt elégedett a végeredménnyel.

Persze nincs rá garancia, hogy mindegyik feldolgozás elérje, vagy akár meghaladja a Fallout, a The Last of Us, a Super Mario Bros.: A film vagy Sonic, a sündisznó eredményét, ám próbálkozókból nincs hiány. Ráadásul úgy tűnik, hogy vége azoknak az időknek, amikor az Uwe Bollhoz hasonló kóklereknek is osztottak lapot, most már komolyabban veszik az adaptálósdit.

Hirdetés

Ezt a trendet kívánja meglovagolni a feldolgozások terén újoncnak éppenséggel nem nevezhető Ubisoft is, amelynek több franchise-ából készült már film (Assassin's Creed, Perzsia hercege: Az idő homokja, Werewolves Within) vagy sorozat (Laserhawk kapitány: Egy Blood Dragon-történet, Rabbids: Invázió) és még számos további adaptáció formálódik a keltetőjében.

Az utóbbiak közé tartozik a Watch Dogs is, amit már egy bő évtizede próbál filmvászonra vinni a kiadó a New Regency közreműködésével. A Deadline beszámolója alapján idén végre felgyorsultak az események, és már nemcsak rendezőt találtak a filmhez (Mathieu Turi), hanem tárgyalásokba bocsátkoztak az egyik potenciális főszereplővel. A filmes szaklap legújabb értesülései szerint az egyeztetések eredményre vezettek, így tényleg az ausztrál Sophie Wilde, a Beszélj hozzám! és A fiú, aki lenyelte a világegyetemet 26 éves sztárja lesz a produkció arca, de időközben az is kiderült, hogy kit kap főszereplőtársnak.

Sophie Wilde
Sophie Wilde

Nos nem mást, min Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája fiatal Coriolanus Snow-ját alakító Tom Blyth-ot. A 29 éves brit színészt jelenleg a Billy the Kid sorozat címszerepében láthatják a rajongói, a közeljövőben pedig három filmje is bemutatkozik (Discussion Materials, A Farewell to Arms, Plainclothes).

Tom Blyth
Tom Blyth

Arról, hogy mikor kezdődhet a forgatás, egyelőre még nem érkezett hír.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)