Hirdetés

Ha szeretted a Cyberpunk: Edgerunnerst, ennek a hírnek nem fogsz örülni

|

Rengetegen rákaptak az animére, ami valószínűleg a Netflixnek és a CD Projektnek egyaránt örömöt okozott, de talán nem akkorát, mint reméltük.

Hirdetés

Szeptember 13-án debütált a Cyberpunk Edgerunners anime a Netflixen, és ezzel együtt új tartalmak érkeztek a játékba is. Újra fellángolt az érdeklődés: míg augusztusban az egyszerre játszók számának csúcsa 18695 volt a SteamCharts adatai szerint, addig szeptemberben már volt olyan pillanat, amikor 136724-en játszottak a Cyberpunk 2077 PC-s változatával. A cikk megírásának pillanatában is 45 ezren kalandoznak Night Cityben.

A CD Projekt RED Japannál dolgozó Satoru Honmával készített interjút a Famitsu, ebben kérdeztek rá a második szezonra is.

Hirdetés

Honma elmondta, hogy bár ő személy szerint szívesen dolgozna együtt japán stúdiókkal és alkotna újabb animéket a továbbiakban is, jelenleg nincs tervben második évad, úgy tervezték, hogy az Edgerunners csak egy szezont él meg. Külön hangsúlyozta, hogy semmilyen formában nem létezik folytatás, és nem készítik titokban. 

Aki látta a szériát, azt ez valószínűleg nem lepi meg. A kijelentés nem zárja ki, hogy későbbiekben egy másik, egyedi történetet elmesélő és más karaktereket bemutató anime készüljön.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)