Hirdetés

Ha nem jött be Chris Pratt hangja, a francia Super Mario szinkront imádni fogod

|

Akinek nem jön be a Star Lord-Mario, annak több szerencséje lesz a francia szinkronszínésszel. A közösség szerint az a verzió sokkal közelebb van Charles Martinet alakításához.

Hirdetés

Tegnap este végre bemutatkozott a Super Mario Bros. trailere. A Nintendo és az Illumination Animation évek óta dolgoznak a projekten és most végre láthattuk a rengeteg befektetett munka gyümölcsét. A látvánnyal egyelőre nincs gond és a sztori is érdekesnek tűnik, de van egy bökkenő.

Nagyon sokaknak nem áll össze Chris Pratt hangja a karakterrel, ami alapvetően érthető. Évekig Charles Martinet egyedi és legendás hangján hallottuk Mario szövegeit, így a játékrajongóknak nyilván vannak fenntartásaik. Szerencsére nem Chris Pratt az egyetlen, aki hangját adta a karakter újraélesztéséhez.

Hirdetés

Ahány ország, annyi szinkronszínész, és Pratt francia helyettese meglepően jó munkát végzett a trailerben. Sokan hasonlítgatják ezt a verziót Martinet Mariójához.

Persze, ha igazán autentikus élményt akarunk, akkor ott van az olasz szinkron is.

Jack Black Bowserjét nagyon szeretik az emberek, láttunk már javaslatokat arra, hogy vágják össze a francia és angol változatokat, ami persze így önmagában elég röhejes ötlet.

Nektek melyik szinkron tetszik a legjobban? A magyar hogy tetszik?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)