Hirdetés

Ha értesz a modkészítéshez, 10 ezer dollárt kereshetsz

|

Ennyit ajánlott ugyanis egy youtuber annak, aki előre meghatározott szempontok alapján kibővíti a The Legend of Zelda: Breath of the Wildot.

Hirdetés

Nyilván van, aki nem ért egyet ezzel, de lényegében konszenzus alakult ki abban a kérdésben, hogy a The Legend of Zelda: Breath of the Wild nemcsak a Nintendo Switch (és ne feledjük a sanyarú sorsú Wii U-t sem) legfontosabb exkluzívja, hanem játékdizájn tekintetében követendő példa kellene, hogy legyen mindazon fejlesztők számára, akik nyitott világú alkotásokon dolgoznak.

Bármilyen nagyszerű is azonban a Hidemaro Fujibayashi rendezte akció-kaland, egyvalami hiányzik belőle: nincs rá mód, hogy egyszerre többen kalandozzanak Hyrule királyságában.

Hirdetés

Emiatt döntött úgy a PointCrow néven ismert youtuber, hogy nem kevesebb, mint 10 000 dollárt fizet annak, aki működő muliplayer modot készít a The Legend of Zelda: Breath of The Wildhoz. Természetesen feltételeket is szabott; példának okáért kapjon ingyenes hozzáférést bárki, aki játszana vele (de PointCrow egy vagy két hétnyi előnyt kér másokhoz képest), legyen képes legalább két játékost kezelni (eredetileg 4 volt az alsó határ) és lehessen elindítani a térkép bármely pontján. Továbbá azt is kikötötte, hogy a rajongói alkotásnak legalább két hónappal azelőtt el kell készülnie, hogy megjelenne a Breath of the Wild folytatása, amelynek pillanatnyilag sem a végleges címét, sem a premierdátumát nem ismerjük túl azon, hogy valamikor 2022 folyamán várható Nintendo Switchre.

Bár a felajánlott összeg nagynak tűnik, a felhívásra reagálva többen azt írták, hogy a szükséges munkaórák számát figyelembe véve már nem olyan csábító, ha professzionális eredményt vár. Ettől függetlenül persze bárki szerencsét próbálhat, akár ti is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)