Hirdetés

Gyönyörű az Unreal Engine 4-es rajongói Dragon Ball játék (videó)

|

A Dragonball Unreal névre keresztelt rajongói projekt remekül halad, már megvolt az első multiplayer teszt is.

Hirdetés

Az emudshit néven tevékenykedő Dragon Ball-rajongó jelenleg is teljes erőbedobással készíti saját Unreal Engine 4-es Dragon Ball játékát. Már igencsak közel lehetünk egy publikus verzió elkészüléséhez, remélhetőleg a Bandai Namco sem fogja menet közben lelőni az egészet.

A lenti videó a Dragonball Unreal első multiplayer tesztjét örökíti meg. Már működőképes menürendszert is láthatunk, ez pedig arra enged következtetni, hogy a közeljövőben a publikus verzió is megjelenhet a rajongói játékból. A készítő azt is elárulta, hogy projektje most az Unreal Engine 4.11-et használja, így a játék legfrissebb verziója valószínűleg már jobb DirectX 12-es támogatást kapott, illetve jobban fut gyengébb PC-s rendszereken is. A fejlesztő hamarosan újabb videóval is jelentkezni fog, melyben majd összegzi a legfrissebb verzió újdonságait. Addig is gyönyörködjetek a multiplayer teszt felvételében:

Innentől kezdve már tényleg csak azért kell szorítani, hogy a Bandai Namco te törölje le egyetlen mozdulattal az arcunkról az elégedett mosolyt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)